Etusivu ~

Yhdistys

Yhdistyksen tarkoituksena on perinnepurjelaivojen, niihin liittyvän historian ja merimiestaitojen vaaliminen ja laivojen kunnostaminen.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys pyrkii järjestämään jäsenilleen merimatkoja. purjehdusharjoituksia sekä kilpailuja ym, samantapaisia tilaisuuksia. Lisäksi harjoitetaan
merenkulkuun liittyvää kasvatusneuvontaa ja muuta vastaavaa valistustoimintaa ja järjestetään näyttelyitä sekä illanviettoja.

Toimintansa tukemiseksi yhdistys voi ottaa vastaan lahjoituksia ja testamentteja, omistaa toimintaansa varten tarpeellista kiinteää omaisuutta sekä toimeenpanna myyjäisiä ja asianomaisen luvan saatuaan arpajaisia ja rahankeräyksiä.

Yhdistyksen jäseneksi voi liityä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkotuksen ja säännöt.
Jäsenet hyväksyy yhdistyksen hallitus.

Copyright © 2010 Suomen Merihistoriallinen Purjelaivayhdistys ry. All rights reserved.